Trucuri vestimentare pe care orice femeie trebuie să le știe

De Consuela Stratulat, pe

Moda îți oferă libertatea de experimenta cât de mult vrei, dar nu strică să știi câteva trucuri care te vor ajuta să arăți bine. Trebuie să îți cunoști culoarea tenului, pentru a ști ce nuanțe ți se potrivesc, forma corpului, pentru a purta modelele care te avantajează, și alte câteva reguli care te vor transforma într-o fashionistă.
Accesoriile sunt importante, dar nu le purta în exces. Când ai prea multe inele pe deget, oamenii nu vor mai ști la ce să se uite. Dacă porți cercei mari, optează pentru un colier discret și invers. Păstrează întotdeauna un echilibru!
Când nu știi ce să porți la un eveniment, mai ales dacă nu există un dress code, îmbracă-te la patru ace. Este mai bine să arăți prea sofisticat decât prea simplu și nu strică să fii persoana cel mai bine îmbrăcată din încăpere.

Gândește-te bine înainte să porți o curea

Scopul unei curele este să fixeze pantalonii sau să îți contureze talia. Nu există niciun motiv să porți o curea la o rochie mulată.
Expune cât mai puțină piele! Dacă ai un decolteu adânc, acoperă-ți picioarele și invers.
Poartă piese clasice, precum cămașa albă, rochia neagră sau un trenci. Arată bine pe oricine!
O greșeală comună pe care o fac femeile este să poarte lenjerie albă sub haine în aceeași nuanță. Trebuie să știi că albul scoate în evidență albul, așa că optează pentru lenjerie în culori nude.
Asigură-te întotdeauna că poți să mergi. Multe femei își cumpără tocuri incomode, doar de dragul modei. Poate nu te deranjează durerea, dar dacă încălțămintea nu este confortabilă, vei avea un mers foarte ciudat. Dacă nu crezi, roagă-ți o prietenă să te filmeze în timp ce exersezi prin casă! Este cel mai bun mod de a evita un moment jenant.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter