Top 5 cele mai bune ținute de la MTV Video Music Awards 2016

De Andreea Catrina, pe
Aseară a avut loc, la Madison Square Garden din Manhattan, ceremonia anuală MTV Video Music Awards.

Ca de fiecare dată, o parte din vedetele invitate au strălucit pe covorul roșu (alb în acest caz), iar o altă parte au afișat look-uri dezastruoase. În galeria foto de mai sus, noi ți-am făcut un top 5 al celor mai reușite ținute.

Altfel, evenimentul de aseară a fost marcat de o serie de detalii inedite… Videoclipul piesei lui Adele – „Hello” – a fost cel mai nominalizat, la șapte categorii, deși Beyonce a avut per total mai multe nominalizări; În cele din urmă, tot Beyonce a fost și cea care a plecat acasă cu cele mai multe trofee.

Drake i-a mărturisit Rihannei că o iubește și că a iubit-o dintotdeauna; Beyonce a purtat o ținută inedită la eveniment, pe care am ales să nu o încadrăm nici la bine, nici la prost îmbrăcate, pentru că pur și simplu nu s-a potrivit momentului… Totuși, e de notat că numai bijuteriile pe care le-a purtat Queen B. au costat 13 milioane de dolari.

Beyonce la MTV Video Music Awards 2016

Britney Spears a cântat la MTV VMA 2016, și a avut un show reușit, aceasta fiind prima ei apariție în cadrul galei, după dezastrul din 2007.

Citește și – Cele mai frumoase ținute de la MTV Video Music Awards 2015

Citește și – Cele mai urâte ținute de la MTV Video Music Awards 2015

Pentru a vedea cele mai frumoase ținute purtate de vedete la MTV Video Music Awards 2016, mergi în galeria foto de mai sus!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter