Top 5 cei mai buni designeri români

De Unica.ro, pe
În cadrul Galei Unica din data de 23 noiembrie, cele mai apreciate personalități prezentate în cadrul revistei în 2016 vor fi premiate. Una dintre cele mai așteptate categorii este cea a celor mai buni designeri români.

În ultimul an, designerii români au devenit din ce în ce mai apreciați în afara granițelor României. Creativitatea și originalitatea lor trebuie premiată. Voi cu cine votați?

Andreea Bădală

andreea-badala

 

Designerul din spatele brandului Murmur, a căror creații au fost purtate de Madonna, Britney Spears, Lady Gaga sau Beyonce s-a evidențiat prin corsajele glamour și prin rochiile inspirate de piesele de lenjerie.

Elena Perseil

elena-perseil

Creațiile Elenei Perseil sunt caracterizate de eleganță, senzualitate, rafinament, dar și confort. Piesele rafinate ale Elenei Perseil se vând în Europa, dar și în Orientul Mijlociu.

Maria Lucia Hohan

maria-lucia-hohan

Covorul roșu de la Hollywood a văzut multe rochii elegante semnate Maria Lucia Hohan. Shakira, Catherine Zeta – Jones, Eva Longoria, Christina Aguilera sunt doar câteva dintre vedetele care au apelat la creațiile singurului designer român înclus în L’Eclaireur.

Rhea Costa

rhea-costa

Andreea Constantin, designerul din spatele brandului Rhea Costa este într-o continuă reinventare. Eleganța, croiurile feminine, versatilitatea sunt câteva dintre cuvintele care pot caracteriza creațiile Rhea Costa. Andreea Constantin a îmbrăcat vedete  autohtone, dar și vedete de la Hollywood: Britney Spears, Tyra Banks, Carrie Underwood sau Paula Patton.

Stephan Pelger

stephan-pelger

Un designer non-conformist, a căror creații sunt caracterizate prin eleganță, feminitate, Stephan Pelger este unul dintre cei mai apreciați designeri români. Acesta se bucură de aprecierea națională și internațională.

Îți poți vota preferatul aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter