Ținute de Crăciun și Revelion 2022. Outfit-uri cu care o să impresionezi!

De Raluca Vițu, pe

Ținute de Crăciun și Revelion 2022. Ce se poartă anul acesta? Suntem în luna cadourilor, a sărbătorilor de iarnă și, implicit, a petrecerilor de sfârșit de an.

Pentru că se apropie cu pași repezi Crăciunul și Revelionul, ne-am gândit să venim în ajutorul doamnelor și domnișoarelor cu câteva sugestii inedite de ținute pentru petrecerile tematice care vor urma.

Ce ținute să porți de Crăciun și Revelion 2022

Am făcut o selecție de rochii și alte piese vestimentare care să vă inspire să vă alegeți ținuta ideală pentru petrecerea de Crăciun sau Revelion. Haideți să vedem despre ce este vorba.

Ținute de Crăciun și Revelion 2022. Ce să alegi pentru petrecerea de Crăciun

Salopeta roșie

Ținute de Crăciun și Revelion 2022. O salopetă roșie va atrage atenția tuturor invitaților la petrecere. Este o ținută confortabilă, în ton cu tematica sărbătorilor de iarnă și poate fi accesorizată cu o curea interesantă ca nuanță și formă sau, de ce nu, cu o eșarfă legată în jurul brâului.

Citeşte şi: Ce ținute au purtat vedetele la premiera „Avatar: The Way of Water”. Heidi Klum a făcut furori cu o rochie ce pare făcută din apă. Galerie foto

Rochia petrecută

Rochia petrecută este o opțiune ideală atunci când te duci la petrecerea de Crăciun. Este comodă, are un aer festiv prin forma petrecută, reprezentativă care ne poate duce cu gândul la ambalajul cu fundă al unui frumos cadou.

Rochia cu umerii goi

Ținute de Crăciun și Revelion 2022

Pentru petrecerile de Crăciun mai sofisticate, aceasta este varianta de ținută pe care trebuie să mergi. Rochiile cu umerii goi, lungi și mulate denotă eleganță și pun în evidență liniile corpului. O astfel de rochie poate fi accesorizată cu un colier supradimensionat și cu o geantă plic.

Topul cu detalii dentalate și o fustă lejeră

Da, este o combinație reușită pentru Crăciunul petrecut în sânul prietenilor și apropiaților. În funcție de preferințe, tpul poate fi purtat și cu o pereche de jeanși largi sau cu una de pantaloni din stofă.

Rochia scurtă cu mâneci lungi

Ținute de Crăciun și Revelion 2022

Este la mare căutare în acest sezon când vine vorba despre sărbători, petreceri și evenimente. Indiferent de material sau culoare, rochița scurtă cu mâneci lungi și decolteu îndrăzneț te va face vedeta petrecerii.

Puloverul supradimensionat

Ținute de Crăciun și Revelion 2022. Doar un pulover la petrecerea de Crăciun? Da, dacă este cu 2-3 mărimi mai mare decât porți în mod normal și va arăta pe tine ca o rochiță foarte, foarte călduroasă. Pentru un efect scontat, poate fi purtat cu o pereche de pantaloni mulați din piele. Sau dacă este suficient de lung, merită să-l porți cu un dres gros și o pereche de botine sau cizme.

Citeşte şi: Cele mai excentrice apariții la Elle Style Awards 2022. Cum s-au îmbrăcat vedetele pe covorul roșu

Rochia cu paiete prinde din nou teren în trenduri

Pentru că este clasică și se potrivește multor ocazii speciale, rochia neagră cu paiete merge de minune și la petrecerea de Crăciun de anul acesta. Îți va da un aer retro și elegant.

Ținute de Crăciun și Revelion 2022. Ce să porți în noaptea dintre ani

Rochia aurie

La trecerea dintre ani, trebuie să strălucești. Cu o rochie aurie, lungă și crăpată într-o parte, nu vei da greș. Auriul este o culoare a optimismului, a pasiunii, ce trimite cu gândul la extravaganță, lux și strălucire. Așadar, este nuanța perfectă pentru intrarea în noul an.  

Rochie vintage

Ținute de Crăciun și Revelion 2022

Sunt rochiile acelea purtate în trecut, care au un aer melancolic dar sunt la fel de actuale și în 2022. Sunt în topul preferințelor în materie de ținute de Revelion pentru că denotă eleganță, bun gust și scot în evidență senzualitatea femeilor.

Rochia cu bretele, mulată

O putem numi “sora” mai mică a clasicei little black dress și se potrivește la perfecție pentru petrecerea de sfârșit de an. Chiar dacă pare o alegere simplă, rochia mini, mulată, cu umeri goi, te va face să strălucești și să atragi toate privirile invitaților.

Rochia elegantă tip furou

Aceste rochii au revenit în atenția experților în modă anul acesta și sunt ideale pentru petrecerile importante de peste an. Rochiile elegante tip furou denotă eleganță, pasiune și senzualitate.

Citeşte şi: Kate Winslet a purtat o rochie veche de șapte ani la premiera filmului Avatar: The Way of Water. Cum arată ținuta de 1.200 de dolari

Rochia albă cu geacă din piele

Pentru un look îndrăzneț, foarte chic și tineresc, poți alege pentru petrecerea de Revelion din acest an o rochiță medie, mulată, alba, accesorizată cu o geacă neagră, clasică, din piele. Această ținută merge de minune cu o pereche de cizme scurte.

Rochia cu spatele gol

Nu ai cum să o scoți de pe lista opțiunilor de ținute de sărbătoare pentru acest an. Este o opțiune foarte elegantă și sexy de a te prezenta la marea petrecere de sfârșit de an și va capta atenția tuturor.

Ținute de Crăciun și Revelion 2022

Costum + bustieră, un duo imbatabil

Și dacă te îmbraci într-un costum office, într-o nuanță captivantă, și o bustieră în noaptea de Revelion? Experții în modă spun că este o combinație elegantă și seducătoare pentru trecerea dintre ani. Și, în plus, vei ieși în evidență prin alegerea făcută.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter