Kate Middleton, definiția eleganței. Ținuta monocromă cu care a atras privirile

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 noiembrie 2022, 15:25

Kate Middleton nu încetează să uimească prin aparițiile sale. Prințesa de Wales a participat la un eveniment purtând o ținută nude, cu care a atras toate privirile.

Prințul William și soția sa, Prințesa de Wales, s-au reîntors la îndatoririle lor, după o pauză de câteva săptămâni în care au petrecut timpul cu cei trei copii.

Joi, Prințul și Prințesa de Wales au mers în Scarborough, pentru a lansa o strângere de fonduri pentru tinerii cu probleme mintale.

Cu această ocazie, Kate Middleton a arătat că este o adevărată regină a ținutelor monocrome. A ales să poarte, cu această ocazie, o rochie de culoare nude, pe gât. Ținuta sa a fost accesorizată cu o centură maro și o pereche de pantofi, precum și o poșetă în aceeași nuanță.

De asemenea, peste rochia superbă, Kate a purtat un palton tot de culoare nude.

Kate Middleton, cercei de 6 lire sterline

Se știe că Prințesa de Wales optează în general pentru bijuterii simple și la fel a făcut și de această dată. Pentru acest eveniment, Kate Middleton a ales o pereche de cercei rotunzi care, potrivit People, costă doar 6 lire sterline.

Nu este pentru prima dată când soția Prințului William este văzută cu acești cercei. Kate i-a mai purtat în anul 2020, în timpul unei vizite în Irlanda, precum și în luna februarie a acestui an, la meciul de rugby dintre Anglia și Țara Galilor.

Geanta Prințesei de Wales face parte dintr-o colecția a DeMellier, în timp ce pantofii sunt semnați Ralph Lauren.

Și aceste accesorii au mai fost folosite de Kate cu diferite ocazii.

Kate Middleton și Prințul William, ambii în vârstă de 40 de ani, și-au accesorizat ținutele cu broșe în formă de mac, identice.

Macul este, încă din 1921, un simbol pentru comemorarea militarilor care și-au pierdut viețile în războaie.

Prințesa de Wales a fost descrisă de angajații familiei regale britanice ca fiind diferită de ceilalți membrii ai monarhiei. Aceștia au spus că soția lui William este „politicoasă și prietenoasă”.

Vezi în Galeria FOTO ținuta camelină purtată de Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter