Ţinute de toamnă cu fustă maxi. Cum o poartă vedetele

De Unica.ro, pe

Inspiră-te din stilul vedetelor şi vezi cele mai frumoase ţinute de toamnă cu fustă maxi!
Chiar dacă a venit toamna, nu trebuie să renunţi la fustele maxi. Sunt feminine, comode şi, în funcţie de model, se pot potrivi la multe ocazii.
Învaţă de la vedete cum să alcătuieşti ţinute de toamnă cu fuste maxi!
O combinaţie foarte chic este cea purtată de Mena Suvari (foto sus): fustă maxi, pulover şi jachetă de piele. Dacă e frig, poţi adăuga o eşarfă mare. Dacă nu ai o jachetă de piele poţi purta şi una de blugi, cum a făcut Khloe Kardashian. Vei fi oricum foarte chic!
Pentru o ţinută mai elegantă, poartă fusta maxi cu un sacou negru, aşa cum a făcut Sophia Bush. Pentru o pată de culoare, adaugă un clutch neon. Demnă de imitat este şi ţinuta purtată de Molly Sims, cea cu fustă albă şi pulover negru. Combinaţia alb-negru este în trendurile toamnei 2013.
tinute de toamna cu fusta maxi
Ţinute casual mai simple au purtat Alessandra Ambrosio şi Ashley Greene. Ambele au combinat fusta maxi cu imprimeu şi un pulover în culoarea predominantă a fustei. Nu uita să adaugi o geantă supradimensionată.
tinute de toamna cu fusta maxi
Dacă vrei puţină culoare într-o zi mohorâtă de toamnă, ia exemplu de la Beyonce, care a combinat o fustă cu imprimeu colorat şi un pulover roz neon. Preferi un outfit mai cuminte din punct de vedere coloristic? Combină o fustă colorată cu un pulover gri, cum a făcut Kate Bosworth.
tinute de toamna cu fusta maxi
În final, revenim la combinaţia de fustă maxi şi jachetă din denim. Maria Shriver şi Catherine Zeta Jones poartă şi ele acest tip de ţinută foarte chic.
Ţie care din outfit-uri îţi place mai mult?
tinute de toamna cu fusta maxi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter