Ținuta de nuntă: Ce trebuie să știi

De Diana Zagrean, pe
Ești invitată la o nuntă în curând și nu știi ce să porți? Nu reușești să găsești accesoriile pentru rochie sau vrei să porți pantaloni? Vezi câteva sfaturi de la stiliști și aplică totul pe garderoba ta.

Ținuta de nuntă în general

Oricine știe că la o nuntă nu trebuie să te îmbraci în alb, ca să nu eclipsezi mireasa, dar puține femei cunosc adevăratul dress code pentru evenimentele de acest gen.

De fapt, regulile sunt relativ simple: trebuie să fii mai elegantă decât atunci când te duci în club, dar nu la fel de moțată ca nașa.

Pentru multe femei, o nuntă este un motiv să se îmbrace frumos, elegant, să-și afișeze cele mai noi ținute de ocazie și cei mai frumoși pantofi. Pentru altele, o ținută de nuntă pune accent pe o coafură spectaculoasă sau un machiaj rezistent, în timp ce o a treia categorie iau nunțile ca pe o cheltuială inutilă, unde aleg să se îmbrace în rochii de vară sau de zi și strică dress code-ul.

La o nuntă, ținuta trebuie să fie apropiată de dress code-urile cokctail și black tie, adică se cer rochii scurte sau lungi, dar nu exagerat de sexy, materiale elegante ca satinul, mătasea, dantela sau taftaua, cu fuste din tul sau organza, nu bumbac sau in.

Ținutele din satin în culori intense și strălucitoare sau metalice sunt de asemenea o idee bună la o nuntă, mai ales dacă vrei să faci impresie printre rude și prieteni. rochie eleganta ocazie

Citește și despre ținuta black tie

Ținute de nuntă pentru femei: Recomandări

O rochie lame sau cu irizații metalice aurii sau argintii va fi întotdeauna un hit la o nuntă, dar poți oricând să alegi o elegantă rochie A line din materiale potrivite.

Dacă te știi mai degrabă genul care dansează la o nuntă, nu te împacheta într-o rochie lungă sau prea strâmtă, ci alege combinația de rochie scurtă cu fusta evantai pe un strat de tul și pantofi pumps cu tocuri cât mai înalte. Vei arăta jucăușă, proaspătă și gata de invitat pe ring, fără să pierzi neapărat din eleganță.

Citește și despre ținuta de cocktail pentru femei

salopeta nunta ocaziiȚinuta de nuntă cu pantaloni: Ce să faci și ce să NU faci

Dacă nu vrei deloc să porți rochie, nu care cumva să mergi la o nuntă într-o ținută casual sau cu jeans și teniși. Chiar dacă mirii insistă că nu este un eveniment extrem de formal și că vin mulți tineri.

Alege o salopetă elegantă din mătase sau șifon și alte țesături fluide în culori închise, pe care să o asortezi cu pantofi stiletto și accesorii metalice.

Sursa foto: invitați ținute nuntă, rochie albastră elegantă, ținută de nuntă cu pantaloni: Shutterstock

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter