Tendinţe toamnă 2012: Cum să porţi stilul militar în sezonul rece

De Erika Chivu, pe

Este comod, practic şi trendy. Învaţă de la vedete cum să porţi stilul militar toamna asta.
Jason Wu, Victoria Beckham şi Tommy Hilfiger sunt doar câţiva dintre designerii care propun pentru toamna asta piese în stil militar, de la pantaloni la jachete sau chiar rochii de ocazie.
Evident, nu îţi trebuie haine scumpe de designer ca să porţi acest stil modern şi versatil. Iată ce elemente trebuie să adaugi ţinutei tale ca să fii în ton cu tendinţele toamnei.

Pantaloni kaki

Îţi trebuie doar o pereche de pantaloni kaki şi un tricou, pulover sau hanorac negru. Marcia Cross a adăugat o pereche de cizme Uggs şi o geantă poştaş, iar Ellen Pompeo a purtat pantalonii army cu nişte ghete negre şi o geantă asortată.
Pantaloni kaki

Stil militar cu jacheta de camuflaj

Imprimeul camuflaj este şi el la modă toamna asta şi vedetele l-au purtat atât pe haine, cât şi pe unghii. Cel mai simplu este să porţi o jachetă camuflaj, fie ea cambrată ca a lui Kate Moss sau supradimensionată, ca a lui Elle Fanning.
jacheta camuflaj

Parka

Această jachetă este de ajuns pentru a crea o ţinută army. Unde mai pui că este şi călduroasă. Ai de ales între parka supradimensionată sau cambrată, cu blăniţă sau fără, cu glugă sau fără.Uite cât de bine arată Megan Fox şi Drew Barrymore în parka!
parka

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter