Stilul vestimentar al Melaniei Trump, o altfel de Prima Doamnă

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Miercuri, 09 noiembrie 2016, 15:45
SUA și-a ales președintele, iar câștigătorul oficial al cursei a fost desemnat republicanul Donald Trump. Astfel, succesoarea oficială a lui Michelle Obama, în poziția de Prima Doamnă a Americii, a devenit Melania Trump.

Citește și – Lecții de stil de la Jackie Onassis

Manechin de profesie, cu trăsături moşteni­te de la o mamă slovacă şi un tată austriac, şi cu o carieră în modelling începută încă de la vârsta de cinci ani ani, Melanija Knavs a primit o educaţie care a pregătit-o, cumva, pentru a duce o viaţă privile­giată. Chiar dacă provenea din blocul comunist, vorbea patru limbi străine, făcea gimnastică şi mergea în vacanţă la schi în Italia: de unde tatăl ei impor­ta maşini de lux.

De altfel, acolo a şi semnat un contract generos cu o agenţie de modelling din Milano. Apoi s-a mutat la New York când a împlinit 18 ani. Aici a avut câteva apariții notabile în cele mai prestigioase reviste de modă din lume și chiar a realizat un pictorial nude la un moment dat. Avea deja zece ani petrecuţi pe catwalk-ul din Big Apple când l-a cunoscut pe Donald Trump la o şedinţă foto pentru o publicaţie de modă. Iar afaceristul, care mai purtase verighetă de două ori şi avea deja patru copii, a cerut-o de soţie la şase ani de la prima lor întâlnire.

Ceremonia a avut loc pe 22 ianuare 2005, în Florida, iar mireasa a purtat o rochie Dior, în valoare de 200.000 de dolari. De atunci, stilul ei vestimentar a fost urmărit constant de către criticii de modă.

Dacă în trecut ne raportam la Jackie Kennedy atunci când ne gândeam la stilul vestimentar al unei Prime Doamne, acum lucrurile s-au mai schimbat.

Descoperă în galeria foto de mai sus cele mai stilate ținute purtate de la Melania Trump, noua Prima Doamnă a Statelor Unite!

Citește și – Cele mai stilate femei ale tuturor timpurilor

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter