Sophia te învață cum să fii super cool chiar și în nămeți!

De Unica.ro, pe

Sophia, una din cele mai cool apariții din industria muzicală autohtonă, dovedește bun gust vestimentar nu doar în cadrul evenimentelor mondene la care este invitată, ci și în viața de zi cu zi.
Inclusiv, pe timp de iarnă, în zăpada așternută abundent în București, artista are grijă să poarte haine deosebite, ce ies din sfera banalului, accesorizate pe măsură.

Sophia te învață cum să fii super cool chiar și în nămeți!

Sophia a ieșit zilele trecute la plimbare purtând o geacă aurie lungă, cu guler și manșete supradimensionate și icoana imprimată pe braț, creație proprie SophiaDeRomania, pe care a mixat-o cu leggings fucsia și botine negre din piele Rick Owens, precum și o geantă statement Attentative Atelier cu un chip uman în relief.

Sophia te învață cum să fii super cool chiar și în nămeți!

Este una din aparițiile memorabile cu care Sophia ne-a obișnuit de altfel în ultimii ani. Artista acordă o mare atenție imaginii sale, dovadă inclusiv videoclipurile sale, „My Love” și „Unconditional Love”, două din cele mai fashion din industria muzicală românească.

“Îmbrac tot ceea ce vorbește despre mine, omul și artistul, despre felul meu de a percepe arta și viața mea. Tot ceea ce fac se bazează pe stările de spirit pe care le am. M-am înconjurat însă, de-a lungul anilor, și de adevărați profesioniști, oameni cu har ce mi-au șlefuit, pe rând, aventura evoluției. M-au ajutat să rup normele și să am curajul să mă exprim”, declară Sophia.

Sophia te învață cum să fii super cool chiar și în nămeți!

Artista pregătește lansarea unei noi piese și a unui nou videoclip care să marcheze revenirea în forță în industria muzicală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter