Şi-a uitat pantalonii acasă? Solange Knowles şochează la premiera surorii Beyonce

De Erika Chivu, pe

Probabil că Solange Knowles a încercat să o eclipseze pe faimoasa ei soră, Beyonce, pe covorul roşu. Altfel nu ne explicăm ce a fost în capul ei când a ales această ţinută.
Beyonce a lansat aseară cu mare fast documentarul „Life is but a Dream”, care dezvăluie viaţa ei din spatele camerelor de filmat. La premieră au fost prezente o mulţime de vedete, printre care Oprah, Doutzen Kroes, Mamie Gummer, dar şi Solange Knowles, sora lui Beyonce.
Aceasta a purtat o ţinută un pic ciudată, care a atras imediat toate privirile. În timp ce Beyonce a ales o rochie de seară super elegantă, cu inserţii transparente şi aplicaţii strălucitoare, Solange apărut într-o rochie cămaşă mult prea scurtă, albă, peste care a purtat un sacou în aceeaşi culoare.
Foto: Ce adidaşi speciali are Solange, sora lui Beyonce!
Ţinuta ar fi fost mult mai stilată dacă şi-ar fi pus şi o pereche de pantaloni de piele. Dar aşa, Solange pare să-şi fi uitat pantalonii acasă, ţinuta parcă este incompletă şi aproape vulgară. De data aceasta, sora mai mare, Beyonce, a fost cu mult mai stilată.
beyonce si solange knowles

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter