Sf. Valentin: 5 ţinute feminine şi sexy cu pantaloni

De Erika Chivu, pe

De Sf. Valentin, nu trebuie neapărat să porţi fustă, chiar dacă iubitul te-a invitat într-un loc romantic sau luxos. Vedetele de la Hollywood îţi prezintă cinci ţinute feminine şi sexy cu pantaloni. Numai bune pentru mijlocul lui februarie.

Pantaloni de stofă şi top sexy

Kristen Stewart şi Emma Stone sunt foarte frumoase în cele două ţinute super sexy. Kristen poartă o bustieră foarte interesantă, în timp ce Emma ales un top clasic, dar cu un decolteu în V foarte adânc, potrivit celor cu sânii mici. Pantalonii din stofă se pot asorta şi cu o cămaşă din mătase cu câţiva nasturi desfăcuţi.
emma stone kristen stewart

Blugi şi top vaporos

Banalii blugi pot sta la baza unei ţinute foarte feminine dacă ai prin dulap o cămaşă sau o bluză vaporoasă. Inspiră-te din ţinutele purtate de Cindy Crawford şi Cameron Diaz. Cindy a ales o pereche de blugi uşor evazaţi şi o cămaşă din mătase, în timp ce Cameron poartă blugi skinny şi un top fără mâneci cu buline. Dacă ai talia ei de viespe, nu ezita să-ţi prinzi şi tu o curea în talie.
cameron diaz cindy crawford

Pantaloni de piele şi cardigan

Pantalonii de piele sunt o alegere foarte sexy, indiferent cu ce i-ai combina. Însă există o condiţie: să ai picioare lungi şi frumoase. Dacă eşti norocoasă, la fel ca Miranda Kerr, alege o pereche de colanţi negri din piele, iar în partea de sus poţi purta un cardigan simplu peste o cămaşă vaporoasă. Nu uita încălţările cu toc sau platformă care îţi dau un aer de divă.
miranda kerr

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter