Sf. Valentin: Cum alegi lenjeria potrivită siluetei tale

De Erika Chivu, pe

Siluetele perfecte care defilează pe podiumul Victoria’s Secret sunt doar un vis pentru majoritatea femeilor. Dacă şi tu ai mici defecte pe care nu ai vrea să le vadă iubitul tău, învaţă să-ţi alegi lenjeria pentru Sf. Valentin aşa încât să le ascunzi cât mai bine.

Dacă eşti voluptoasă…

… oricât de mult ţi-ar plăcea piesele minuscule, să ştii că nu îţi stă bine în ele. Sânii tăi arată mai bine când sunt bine susţinuţi de un sutien potrivit cu cupa întreagă, iar fundul tău trebuie să fie bine acoperit de o dantelă misterioasă, mai ales dacă ai şi puţină celulită de ascuns.

Dacă ai burtică…

… trebuie să o acoperi cu un maiou lejer. Alege unul din dantelă în culoarea ta preferată şi pune-ţi în valoare decolteul aşa încât privirea să fie atrasă către partea de sus. Ai grijă să alegi slipul potrivit – dacă elasticul din talie e prea strâns se vor forma cute de grăsime inestetice.

Dacă ai sânii mici…

… pune-i în evidenţă cât mai bine cu un sutien triunghi foarte sexy. Alege o piesă din dantelă într-o culoare închisă. De asemenea, poţi alege un sutien cu imprimeu care dă impresia de volum.

Dacă ai şoldurile late…

… încearcă o cămaşă de noapte cât mai sexy cu decolteu generos. Dacă ai o talie subţire, pune-o în evidenţă printr-un cordon strâns lejer. Dacă vrei să-ţi ascunzi şi talia, vei arăta mai bine într-un baby doll.

Dacă eşti prea slabă…

… vei arăta mai bine în boxeri, iar dacă au şi aplicaţii din dantelă, cu atât mai bine, fiindcă se crează mai mult volum pe fese. În partea de sus, poţi să porţi un maiou lejer din dantelă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter