Șapte aplicații care nu trebuie să lipsească din telefonul unei fashioniste

De Consuela Stratulat, pe

O fashionistă adevărată nu se dezlipește de telefonul ei și este la curent în permanență cu noutățile din modă. Vezi șapte aplicații pentru modă și cumpărături, care te vor ajuta să ții pasul cu tendințele.

Stylect. Această aplicație te va ajuta să găsești pantofii perfecți pentru tine. Ai de ales între 50.000 de perechi, în funcție de culoare, preț și stil. Găsești pantofi creați de designeri celebri sau modele accesibile pentru toate buzunarele, pe care le poți achiziționa direct din aplicație.
The Hunt. Dacă vrei să afli de unde și-a cumpărat blogger-ul tău preferat ultima ținută, poți porni „la vânătoare”. Aplicația îți permite să selectezi accesorii, pantofi și alte piese vestimentare care îți plac, iar utilizatorii te vor ajuta să găsești magazinele în care se vând. În plus, poți achiziționa produsele folosind această aplicație.
Keep Shopping a lansat primul coș universal de cumpărături și îți permite să faci un tur virtual al tuturor magazinelor de haine. Utilizatorii pot naviga prin tot internetul, în căutarea produselor preferate.
Stylebook. O mai ții minte pe Cher Horowitz, din filmul „Clueless”? Sau mai bine spus: îți amintești dressing-ul ei? Îl poți avea și tu în telefon, cu ajutorul acestei aplicații. Vei putea să creezi un dulap virtual, în care vei organiza pe stiluri piesele vestimentare. În plus, folosind pozele hainelor și accesoriilor tale, poți crea  ținute în avans, ținând evidența obiectelor vestimentare pe care le-ai purtat deja.
Polyvore te va ajuta să ieși din starea „nu am cu ce să mă îmbrac”. Cu această aplicație poți face colaje, combinând numeroase produse, și te poți inspira din creațiile celorlalți. Te poți juca în categoriile modă, frumusețe și decorațiuni interioare. Polyvore are și o secțiune pentru cumpărături, unde poți căuta produse după stil, culoare, magazin sau brand.
FAD – The Ultimate Fashion Dictionary. Dacă nu știi ce înseamnă „cazaca” sau „caftan”, acest dicționar îți va fi de mare folos. Conține peste 1.300 de termeni din modă și te va ajuta să îți îmbogățești vocabularul de fashionistă.
Pose îți arată ce poartă alții, în funcție de vreme și locație. Aplicația îți pune la dispoziție prognoza meteo și îți oferă idei de ținute în funcție de vreme. Găsești ținute și în funcție de evenimentul la care te duci. Poți descărca aceste aplicații din App Store.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter