Săptămâna Modei la Paris: Rochii superbe în colecţia Zuhair Murad

De Erika Chivu, pe

Designerul libanez Zuhair Murad şi-a prezentat la Săptămâna Modei de la Paris colecţia pret-a-porter pentru toamnă-iarnă 2013. Uite ce rochii superbe a creat.
La Săptămâna Modei pret-a-porter de la Paris, a venit rândul designerului Zuhair Murad să-şi prezinte colecţia pentru toamnă-iarnă 2013. Acesta este cunoscut pentru rochiile de ocazie absolut superbe pe care multe vedete le-au purtat de-a lungul timpului pe covorul roşu, la gale glamour.
Şi de data aceasta, designerul libanez a creat piese feminine, romantice pe care sigur le vom vedea pe vedetele internaţionale la toamnă. Murad s-a jucat cu texturile şi a propus atât rochii din dantelă, cât şi creaţii vaporoase din voal, tulle, sau pline de paiete strălucitoare.
zuhair murad
Piesele au fost foarte variate şi în ce priveşte culorile. De la albastru, roz, până la combinaţii de alb şi negru, mai toate culorile au fost prezente pe podiumul Zuhair Murad.
Nu au lipsit nici imprimeurile, cel mai vizibil fiind cel cu flori roşii şi albastre pe un fond negru. Şi chiar dacă colecţia a fost feminină şi delicată, au existat şi ţinute cu pantaloni maxi din mătase.
zuhair murad

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter