Săptămâna modei la Paris: Prezentarea Chanel primăvară-vară 2013

De Erika Chivu, pe

La Săptămâna Modei de la Paris a venit rândul casei Chanel să-şi prezinte creaţiile haute couture pentru primăvară-vară 2013. Iată ce propune celebra casă de modă.
O mulţime de vedete au mers la Săptămâna Modei de la Paris pentru a urmări prezentarea haute couture Chanel primăvară-vară 2013. Sub privirile lor, celebra casă de modă a prezentat cele mai noi creaţii realizate sub îndrumarea directorului de creaţie, excentricul Karl Lagerfeld.
Săptămâna Modei la Paris: Rochiile Versace pentru primăvară-vară 2013
Modelele au defilat în superbele piese Chanel, printre care au predominat deux piece-urile elegante, în culori neutre şi rochiile delicate de cocktail. Chanel propune pentru sezonul viitor colanţi în culori metalice şi dresuri din dantelă, care au accesorizat fiecare ţinută. De asemenea, aproape toate modelele au purtat în păr accesorii supradimensionate, un fel de voalete reinventate asortate cu ţinuta.
Dacă alte case de modă au preferat culorile vii, Chanel a mizat pe cele neutre. Au predominat hainele albe, negre şi gri, cu mici pete de culoare de un roz pal sau un albastru închis.
Săptămâna Modei la Paris: Rochii feminine şi delicate în colecţia Dior
prezentare chanel primavara vara 2013

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter