Cu lenjeria la vedere pe covorul roşu. Cum ți se pare ținuta?

De Geo Berciu, pe

Rumer Willis, fiica lui Bruce Willis şi a lui Demi Moore, este una dintre cele mai sexy vedete din prezent, dar tocmai dorinţa ei de a arăta provocator a făcut-o să comită o gafă.

La concertul aniversar „Elle’s 5th Annual Women in Music”, Rumer Willis a fost în centrul atenţiei datorită unei ţinute foarte provocatoare, dar în acelaşi timp extrem de problematică. Petru acest eveniment, la care actriţa a fost DJ, ea a optat pentru un top scurt şi o fustă creion, cu decupaje accentuate, marca Franziska Fox, care-i pune în valoare picioarele perfecte.
Cu lenjeria la vedere pe covorul roşu. Cum ți se pare ținuta?

Numai că alegerea ţinutei nu a fost tocmia inspirată, pentru că îndrăzneţele tăieturi laterale ale fustei au lăsat la vedere lenjeria intimă. Şi nu de orice fel, ci o pereche de chiloţi de culoare roz, care au ieşit şi mai bine în evidenţă de sub ţinuta de culoare neagră.
Cu lenjeria la vedere pe covorul roşu. Cum ți se pare ținuta?

Totuşi, în ciuda ruşinii păţite pe covorul roşu, Rumer Willis merită felicitări pentru accesorizarea de excepţie: sandalele „Melania” din colecţia Sigerson Morrison şi clutch-ul Vince Camuto.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter