Rujurile primăverii. Vezi ce culori preferă vedetele!

De Viva.ro, pe

Primăvara e timpul pentru culoare! Răsfaţă-te cu rujuri colorate, de la roşu aprins, la roz fuchsia sau portocaliu aprins şi, pentru inspiraţie, iată ce nuanţe au folosit vedetele de la Hollywood la cele mai recente apariţii.
Woman in red
Nimic nu e mai senzual decât rujul roşu! Atât Rihanna, la premiile Grammy, cât şi Ashley Green, au mizat pe roşu aprins, obţinând un efect foarte sexy şi feminin. Rihanna, cunoscută pentru ţinutele ei sălbatice şi de multe ori nonconformiste, a şocat audienţa apărând pentru prima oară ca o femeie stilată, cu o apariţie foarte studiată şi elegantă. Cântăreaţa a ales roşul intens, de la ruj, rochie şi până în vârful unghiilor, primind aprecieri din partea tuturor criticilor de modă. Ce+i drept, după aceea nu a repetat experienţa şi a revenit la lookul său obişnuit…
Roz violaceu

O culoare care se potriveşte de minune şatenelor şi brunetelor, rozul care bate spre violet este culoarea aleasă de Jennifer Lawrence la una dintre petrecerile pre- Oscar de la Hollywood, şi de cântăreaţa Katy Perry la o gală mondenă. Inspiră-te din stilul vedetelor şi poartă această nuanţă cu un machiaj smokey eyes!
Vezi continuarea pe viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter