Greşeli nepermise. Ţinute nereuşite purtate de Lupita

De Geo Berciu, pe

Lupita Nyong’o, preferata criticilor de modă până de curând, se pare că s-a culcat pe laurii câştigaţi, pentru că ţinutele ei din ultima vreme au început să fie tot mai des arătate cu degetul ca „Aşa NU”.

Invitată la Gala CFDA (gala de decernare a celor mai importante premii din industria modei), Lupita a purtat un costum cu imprimeu grafic colorat, semnat Suno, format dintr-un crop top şi o pereche de pantaloni culottes. Din păcate, ţinuta aleasă i-a ascuns total silueta, iar paleta cromatică a vestimentaţiei s-a asortat cu…covorul. Singurul element care a salvat-o de la un dezastru de răsunet au fost pantofii roşii, din satin, „Coco”, creaţii Sophia Webster.
Greşeli nepermise. Ţinute nereuşite purtate de Lupita

Şi la Met Gala 2014, actriţa a riscat, însă nu a câştigat cu ţinuta ei Prada, inspirată de ţinutele de la începutul secolului. Dorind să amintească de perioada flapper girl, Lupita şi-a îndreptat alegerea spre o rochie maro, acoperită de o plasă verdecu plasă verde smarald accesorizată cu mărgele de sticlă, cristale gen candelabru şi pene în părţile laterale. Pantofii din catifea au fost şi ei împodobiţi cu numeroase cristale, iar bentiţa, devenită aproape o marcă a actriţei, a fost decorată în acelaşi ton, întregul outfit ducând mai degrabă cu gândul la junglă, după părerea multora.
Greşeli nepermise. Ţinute nereuşite purtate de Lupita

Dacă pe covorul roşu se străduieşte să arate ca o divă, pe stradă, Lupita Nyong’o pare o femeie banală. Îmbrăcată într-o pereche de jeanşi bleumarin şi un paltonaş în aceeaşi culoare, vedeta le-a alăturat o geantă crossover portocalie, fără nici o legătură cu ansamblul. Ştiind că a cam dat-o în bară cu acest outfit, vedeta, ridicată la rangul de style icon de către lumea modei, a încercat să se ascundă sub un şal lung cu care şi-a acoperit capul şi sub nişte ochelari imenşi. Din păcate pentru ea, paparazzi nu s-au lăsat păcăliţi!
Greşeli nepermise. Ţinute nereuşite purtate de Lupita

De altfel, nici plecarea ei într-o călătorie nu a fost mai inspirată din punct de vedere stilistic, aşa cum se vede şi în imaginea de mai jos.
Greşeli nepermise. Ţinute nereuşite purtate de Lupita

(Sursa foto: Northfoto, Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter