Wow, ce rochie! Uite cum s-a îmbrăcat Ana Maria la „Roata Norocului”!

De Unica.ro, pe

Ana Maria Barnoschi, asistenta lui Liviu Vârciu, a fost foarte elegantă la aniversarea a 100 de editiţii Roata Norocului. Cum ţi se pare rochia?
Ana Maria Barnoschi a purtat o rochie sirena, din paiete aramii, de la Cristallini Boutique care i-a pus in valoare silueta impecabila si a armonizat cu nuanta parului si a pielii. Vedeta KanalD a accesorizat rochia cu cercei lungi, aurii atragand si mai mult atentia asupra decolteului.

In mare voga in acest an, rochia cu paiete este una dintre piesele vestimentare cel mai greu de purtat si de accesorizat. Paietele trebuie sa fie dintr-un material de buna calitate: nici prea lucioase, nici prea mate. O rochie din paiete va atrage suficient atentia, asa ca nu are nevoie de o accesorizare excesiva.
Este suficient un singur accesoriu: fie ca este vorba de cercei, bratara sau un inel masiv. In plus, trebuie acordata o atentie speciala incaltamintei. Pantofii ori sandalele nu trebuie sa fie luciosi sau batuti cu pietre, ci cat mai simpli si de buna calitate. Tocurile inalte sunt obligatorii!
rochii cristallini

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter