Rochia origami, sofisticată şi stilată. Îţi place?

De Diana Sorescu, pe

Rochia origami se numeşte aşa datorită superbelor figurine făcute din hârtie. Designerii au găsit o variantă de a plia materialul, iar efectul este spectaculos. Îţi place modelul, ai purta?

Rochia origami

 
Rochia origami are un model inedit, cu pliseuri, drapaje şi suprapuneri ce te duc cu gândul la simpaticele figurine de hârtie.
 
Eva Longoria a purtat zilele trecute o superbă rochie albastru cobalt, cu design minimalist şi detalii origami pe bust. Actriţa a ales să accesorizeze creaţia cu o centură neagră elastică, pumps satinaţi şi nişte cercei delicaţi cu diamante.
 
Cameron Diaz e super sexy în rochia albă de la J Mendel. Creaţia asimetrică este decorată cu suprapuneri origami structurale, ce conferă volum rochiei.
Cameron a ales să renunţe la bijuterii şi a condimentat look-ul cu un ruj roşu vibrant şi o pereche de sandale preţioase, cu detalii aurii.
 
Camilla Belle poartă o superbă rochie verde, cu flori maxi albe şi albastre, stropită cu paiete şi decorată cu pliseuri stil origami, ce înfrumuseţează creaţia şi îi conferă un aer elegant şi sofisticat.
 
Şi Ali Larter a ales rochia origami! Modelul pe care actriţa a mizat este interesant, având în vedere că topul arată ca un eventai santinat, iar partea de jos este drapată! Ali a combinat rochia culoarea şampaniei cu o gentuţă box fuchsia şi sandale negre!
 
Ne plac şi cerceii filigran foarte mult!
 
Ce părere ai de rochia origami?
 
Rochia origami, sofisticată şi stilată. Îţi place?
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter