Rochia cu guler, o achiziţie elegantă şi în tendinţe

De Diana Sorescu, pe

Să fi ajuns Peter Pan fashion icon, iar gulerul să fie inspirat de la el? Asta nu ştim, însă designerii propun pentru toamnă rochii midi, decorate cu guleraşe. Ce creaţii stilate!

Rochia cu guler

Rochia cu guler este, prin excelenţă, o piesă vestimentară elegantă şi rafinată. Oricât ar fi de simplă, gulerul devine un accesoriu chic, menit să aducă un plus de clasă.

Alexa Chung este o împătimită a guleraşelor şcolăreşti detaşabile, pe care le poartă combinate cu rochiţe, cardiganuri, tricouri şi topuri. De data aceasta, ea a optat pentru o rochie indigo cu funde supradimensionate şi guler alb ascuţit, ca de cămaşă.

Emma Roberts e trendy în nude şi negru, iar modelul rochiei este foarte original. Gulerul este desenat, la fel decolteul super-adânc.

Natalie Portman a fost printre primele dive care au adoptat stilul cuminte, dar chic!  Rochie midi neagră a fost decorată cu mătase transparentă, plus o notă de preţiozitate: guler şi manşete stropite cu fulgi metalici! Coafura sleek şi sandalele cu breteluţe fine au completat look-ul de fată cuminte , dar misterioasă, al lui Natalie! Rochia minimalistă, nude, înnobilată cu guler bijuterie, este creaţie Miu Miu. Rochia arată pur şi simplu fabulos chiar dacă lungimea este una decentă, iar croiul nu alintă formele. Gulerul lucrat manual face toţi banii!

Hailee Steinfield a mixat rochia Miu Miu cu pantofi nude decupaţi, din piele lăcuită, şi clutch nude santinat. Tânăra actriţă demonstrează că poţi fi super-chic într-o rochie decentă, potrivită vârstei!

Îţi plac rochiile cu guleraş? Le găseşti demodate sau ultra-feminine?

Rochia cu guler, o achiziţie elegantă şi în tendinţe

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter