Rochia de seara – cum să îmbinăm stilul cu preţul

De Unica.ro, pe

Rochia este cea mai feminină piesă vestimentară, fiind utilizată cel mai des, atât pe timp de zi, cât şi pentru evenimentele la care doamnele participă seara. Rochia potrivită ne poate pune în valoare calităţile fizice şi poate ascunde anumite defecte.

Culoarea este, de asemenea, foarte importantă, pentru ca rochia să ne avantajeze. O rochie de seară neagră nu se va demoda niciodată şi, în plus avem posibilitatea de a o accesoriza elegant, dându-ne o notă de rafinament şi eleganţă. Culorile închise sunt recomandate şi pentru femeile plinuţe, mai ales că negrul a fost mereu culoarea cea mai sigură în a asigura eleganţa pentru orice femeie.

Specialiştii recomandă şi rochiile albe sau roşii, în funcţie de evenimentul la care participăm, cu imprimeuri sau detalii elegante. Pe de altă parte, experții ne sfătuiesc să evităm culori care pot transmite un mesaj de lipsă de seriozitate şi bun gust.

Dacă sunteţi invitată la o cină romantică, o rochie simplă, până deasupra genunchilor, baby doll sau mulată, poate să fie alegerea perfectă.

Un alt aspect important în felul în care arată rochia de seara este materialul din care este realizată.

Bineînţeles, piesa trebuie să fie potrivită formelor corpului dumneavoastră, astfel încât să aibă un efect pozitiv şi nu să vă pună în evidenţă defectele. Femeile minione ar trebui să evite rochiile voluminoase,fiind avantajate de rochii cu talie medie sau înaltă. Pentru femeile mai plinuțe, rochiile de seară de tip columnă pot fi ideale. Femeile înalte sunt mai norocoase, pentru ele fiind potrivit orice tip de rochie.

Evident, accesoriile pe care le purtăm sunt importante, pentru un eveniment de seară fiind recomandate accesoriile elegante. Cel mai important accesoriu este, însă, stilul personal, căruia trebuie să-i căutăm rochia potrivită şi nu invers.

Magazinul online InPuff.ro vă pune la dispoziţie rochii de seară special create pentru evenimentele speciale din viaţa dumneavoastră, pentru a fi în centrul atenţiei şi pentru a arăta ca un star. În funcţie de gusturile dumneavoastră, puteţi opta pentru rochii de seară negre, cu paiete, scurte şi delicate, baby doll sau lungi si simple.

Unul dintre avantajele utilizării unui magazin online este legat de timpul pe care îl scutim. Practic, în loc să mergem în zeci de magazine pentru a găsi piesa potrivită la un preţ avantajos, tot ce trebuie să facem este să vizualizăm cu atenţie produsele puse spre vânzare online. Unde mai punem că plata este sigură şi se face online, astfel că tot ce trebuie să faceţi este să aşteptaţi produsul, durata de livrare fiind foarte scurtă.

Totodată, magazinul online pune la dispoziţie imagini clare ale produselor, reale, astfel că nu trebuie să vă îngrijoraţi că rochia pe care o veţi primi este diferită de cea pe care aţi văzut-o în fotografii.

De asemenea, producătorii descriu produsul, materialul din care este creat, explică în detaliu dimensiunile, tocmai pentru a reda realitatea, astfel încât atunci când primiţi produsul să fiţi mulţumite.

Preţurile, pentru toate buzunarele

Cum ştim că preţul este foarte important pentru fiecare dintre noi atunci când alegem o rochie pe care nu o vom purta de prea multe ori, cum este rochia de seara, puteţi comanda rochii de seară ieftine de la InPuff.

Costurile unei rochii de seară sunt cuprinse între 65 şi 500 de lei, în funcţie de model. Practic, este o investiţie pe care nici nu o veţi simţi.

Foto: Pixabay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter