Rita Ora, în pijama pe stradă. Tu ai purta acest stil?

De Geo Berciu, pe

Rita Ora este una dintre vedetele care îndrăzneşte stiluri noi şi îşi asumă riscuri, dar câteodată combinaţiile vestimenatre nu-i prea reuşesc.

Aşa s-a întâmplat şi la cea mai recentă vizită a ei în Manchester pentru promovarea noului ei single, „I Will Never Let You Down”. Dorind să şocheze, artista a afişat o salopetă mozaic alb-abastru, din ultima colecţie  House of Holland. În ciuda culorilor vibrante şi a stilului îndrăzneţ, ţinuta Ritei părea mai degrabă că face parte din garderoba unei adolescente care se pregăteşte de o petrecere în pijamale.
Rita Ora, în pijama pe stradă. Tu ai purta acest stil?

Şi pentru ca întregul ei look să se înscrie în acelaşi stil, Rita Ora a mizat pe o pereche de pantofi cu tocuri ei Sophia Webster, „Lyla”, cu imprimeuri cu ochi, dovedindu-şi încă o dată îndrăzneala în alegerile vestimentare.
Rita Ora, în pijama pe stradă. Tu ai purta acest stil?

Nu este prima artistă care se lasă cucerită de stilul pijamalele de zi, care comode şi originale, au devenit  înlocuitorul perfect al costumelor, fiind preferatele vedetelor de la Hollywood chiar şi pentru apariţiile pe covorul roşu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter