Rihanna: 3 ţinute, 3 stiluri diferite

De Geo Berciu, pe
Rihanna, decretată un adevărat style-icon al zilelor noastre, impune trenduri peste trenduri, însă marca ei proprie rămâne excentricitatea vestimentară. Iat-o cât de mult oscilează între stiluri cu 3 ţinute purtate în 3 ocazii diferite. Tu pe care o preferi?

Invitată în show-ul „Good Morning America”, pentru a promova noul ei film, „Home”, Rihanna a surprins pe toată lumea cu look-ul ei de bombonică. Artista a purtat o salopetă roz Pascal Millet, asociată cu un sacou supradimensionat şi cu o blană în aceeaşi culoare. Pentru un outfit de milioane, vedeta a mizat pe o pereche de pantofi Christian Louboutin şi pe selecție de bijuterii, marca Jennifer Fisher.

rihanna-tinute-stiluri-diferite 1

Întoarcerea Rihannei din Paris, unde a participat la Săptămâna Modei, a fost marcată de controversa legată de neobişnuitele încălţări purtate de cântăreaţă. Blugii rupţi, cărora le-a asortat o bluză Anthony Vaccarello şi o jachetă din piele Dsquared2, au făcut notă discordantă cu şlapii ei pufoşi, semnaţi Simone Rocha. Oare o dureau picioarele sau voia să atragă, în stilu-i caracteristic, atenţia?

rihanna-tinute-stiluri-diferite 2

La polul opus al acestor apariţii a fost Rihanna la prezentarea ultimei colecţii a designerului ei preferat, Zac Posen, unde a îmbrăcat o creaţie a acestui.- Ţinuta s-a remarcat prin tăieturile clasice şi elegante, dar şi prin culoare, marsala fiind nuanţa recomandată de toţi designerii în acest an.

rihanna-tinute-stiluri-diferite 3

(Sursa foto: Hepta, Northfoto)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter