Ce produse să foloseşti pentru un păr cu volum

De Unica.ro, pe

Nu-ţi trebuie prea mult fler ca să-ţi dai seama că un par voluminos e mereu în trend. Ştiu femei din generaţia mamei mele care dorm cu bigudiuri pe cap toată noaptea…

… chit că ăla numai somn relaxat nu se numeşte, doar-doar vor avea părul înfoiat dimineaţă.

Eu, cam ca toate fetele din generaţia mea, m-am tuns în scări ani la rând pentru că aşa m-au sfătuit stiliştii când am visat mai mult volum, ca în reclame.

Şi pentru că vara producţia de sebum creşte iar părul se îngraşă mai repede şi tinde să-şi piardă şi mai mult din volum, am facut o selecţie de produse care-ţi vor mări podoaba capilară sezonul ăsta, cel puţin vizual.

Preferatul meu este Amplify, de la Matrix, nu doar pentru că pot să-l aplic şi pe părul uscat, şi pe părul umed, ci şi pentru că îmi înfoaie părul rapid. În plus, nu-mi încarcă părul, nu e lipicios, şi pot să-l folosesc de câte ori simt nevoia. Am fost tare necăjită când mi l-au confiscat la aeroport, pentru că-l uitasem în bagajul de mână…

Şi sprayul Kerastase Resistance Volumactive Expanseur e un produs bun, însă aproape dublu ca preţ faţă de cel de la Matrix. Trebuie aplicat pe părul umed şi are un miros plăcut. Părul îşi măreşte considerabil volumul şi devine mai mătăsos şi mai strălucitor.
Citeşte continuarea pe shoppingnews.ro!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter