Cum să îţi pregăteşti picioarele pentru vară

De Diana Sorescu, pe

A venit căldura, iar ghetuţele, cizmele şi pantofii trec cuminţi pe rafturile inferioare. Acum e vremea sandalelor şi platformelor decupate, aşă că pregăteşte-ţi picioarele pentru vară!

Picioare fără cusur

Unele femei nu acordă foarte multă importanţă călcâielor, pielii fine de pe picioare sau unghiilor, iar acest lucru nu este deloc estetic. Iată câteva ponturi utile marca unica.ro pentru ca tu să poţi purta cu atitudine cele mai sexy sandale!

Începe ritualul cu o baie fierbinte, aromată cu săruri parfumate. Foloseşte o lufă sau o piatră ponce şi o cremă abrazivă ca să scapi de pielea moartă şi de călcâiele crăpate. Poţi prepara o reţetă simplă cu ulei de măsline, tărâţe şi esenţă de eucalipt cu care să îţi răsfeţi picioarele şi degetele.

Pasul 2 este să le înveleşti într-un prosop curat şi călduţ, iar apoi să aplici o cremă cu factor SPF. Pielea de la baza degetelor este foarte fină şi sensibilă, şi se înroşeşte imediat dacă razele soarelui sunt puternice.

Pasul 3? Fă-ţi o pedichiură ca la carte: împinge cuticulele, pileşte unghia într-o formă armonioasă, iar la final alege o ojă într-o nuanţă tare, în tendinţe! O să te evidenţiezi cu siguranţă!

Pasul 4 este un mini-masaj pe care ar fi bine să-l faci zilnic pentru propriul tău confort. Îţi vei pune sângele în circulaţie şi îţi vei relaxa picioarele. Alege un ulei parfumat cu levănţică ori o cremă special creată pentru tălpile încordate şi obosite.

Ultimul sfat este să îţi pudrezi picioarele cu o soluţie mentolată ce nu doar că îţi va înmiresma pielea, ci te va ajuta şi să nu mai transpiri. E chiar enervant când se întâmplă asta, iar sandalele devin itemuri corvoadă!

E uşor să ai picioare sexy şi pedichiură impecabilă vara asta, nu-i aşa?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter