Vedetele din seriale pe covorul roşu la Critic’s Choice Awards

De Erika Chivu, pe

Unii din cei mai cunoscuţi actori din serialele americane s-au reunit la Hollywood, la Critic’s Choice Awards, unde au fost premiate cele mai bune producţii. Iată cum s-au îmbrăcat vedetele pe covorul roşu.
Nici de această dată nu au lipsit de pe covorul roşu apariţiile sexy, elegante sau rafinate. Diane Kruger a fost din nou elegantă şi uşor excentrică într-o little black dress cu talia puternic marcată şi dantelă pe decolteu.
Wow, ce ţinută! Diane Kruger e superbă în salopetă!
Ca întotdeauna, Maria Menounos, a fost foarte sexy într-o rochie care i-a pus în evidenţă formele. a ALes un albastru cobalt superb accesorizat cu argintiu pe decolteu.
Şi de această dată multe vedete au ales să poarte negru. Jennifer Carpenter a mers tot pe o little black dress cu o inserţie argintie pe piept. S-a accesorizat cu plic şi sandale, ambele negre.
Julia Louis-Dreyfus a avut o rochie neagră foarte rafinată, cu o croială decent şi aplicaţii strălucitoare discrete. Julia, care joacă rolul Selinei din „Veep”, a plecat acasă cu un premiu pentru cea mai bună actriţă într-un serial de comedie.
julia louis dreyfus jennifer carpenter
Cel mai bun serial de comedie a fost „The Big Bang Theory”, în timp ce la categoria dramă, au fost doi câştigători, „Game of Thrones” şi „Braking Bad”. Acesta din urmă i-a adus un premiu şi actorului din rolul principal, Bryan Cranston.
Cea mai bună miniserie a fost „Behind the Candelabra”, pentru care şi Michael Douglas a luat un premiu pentru rol principal. Zachary Quinto şi Sarah Paulson au primit câte un premiu pentru rolurile secundare din „American Horror Story: Asylum”.
Vezi mai multe poze în galeria foto de mai jos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter