Pink, aspru criticată după ce și-a lăsat copiii să alerge prin Memorialul Holocaustului

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 16 iulie 2019, 11:47
Pink, în vârstă de 39 de ani, a fost dur criticată după ce a publicat o fotografie în care cei doi copii ai săi alergau prin Memorialul Holocaustului din Berlin.

Mulți părinți au criticat-o pe artistă pentru că și-a lăsat copiii, pe Willow (8 ani) și Jameson (2 ani) să se joace prin sumbrul monument.

Este greșit ca ei să alerge prin Memorialul Holocaustului. Trebuie să le explici că trebuie să respecte acest loc și nu este corect”, a scris o persoană.

Acest loc nu este unul în care să te joci de-a v-ați scunselea, dragă Pink”, a comentat altcineva.

Acesta este un memorial, nu un loc de joacă”, a scris o a treia persoană.

Pink s-a apărat imaediat, afirmând că cei doi copii ai săi sunt „de fapt evrei, la fel ca mine”.

Acești doi copii sunt de fapt evrei, la fel ca mine și ca întreaga familie a mamei mele. Chiar persoana care a construit asta (n.r. monumentul) considera copiii ca fiind copii, iar pentur mine asta este o celebrare a vieții după moarte. Vă rog să păstrați pentru voi ura și judecata”, a declarat artista.

Multe persoane au sărit în apărarea lui Pink, unul scriind: „Lăsați-i copiii să exploreze acel loc într-un mod natural. Pentru asta este!”.

Vă rog încetați să le mai spuneți oamneilor cum să își crească copiii. Mergeți și creșteți-i pe ai voștri”, a scris un fan de-al cântăreței.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter