Poze: Giulia Nahmany, look retro în stilul anilor ’50

De Erika Chivu, pe

Giulia Nahmany a fost gazda serii la un eveniment monden care s-a desfăşurat aseară la Bucureşti. A ales un look special care a scos-o foarte bine în evidenţă. Îţi place cum îi stă?
 
Giulia Nahmany a fost foarte frumoasă aseară la petrecerea de lansare a noii sale colecţii de bijuterii şi a primului său parfum.
Vedeta a adoptat un look în stilul anilor ’50 şi a purtat o rochie neagră din dantelă realizată de Mirela Frazer, pe care a accesorizat-o cu un inel superb cu piatră albastră tanzanite, înconjurată de diamante, şi colier cu 54 de diamante.

Giulia a lansat oficial linia de bijuterii Basic Diamonds Collection by Giulia Nahmany, precum şi primul parfum al vedetei, GOLD Perfume Limited Christmas Edition by Giulia Nahmany. Produsele au fost testate în premieră de vedetele invitate la eveniment: Andreea Marin Bănică, Cătălin Botezatu, Anda Adam, Ozana Barabancea, Oana Roman, Catinca Roman, Ada Condeescu, Mihaela Drafta, Delia Antal, Amna. Ele au petrecut minute în şir admirând şi probând bijuteriile cu diamante din noua colecţie.

giulia nahmany

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter