Giulia Nahmany, colecţie impresionantă bijuterii! Uite cât sunt de frumoase!

De PR, pe

Giulia Nahmany a facut primul pas spre afirmarea in America participand la celebrul targ de moda JA New Work Summer Show, ce a avut loc la Javits Convention Center in New York.

Colecţie de bijuterii Giulia Nahmani

Cu aceasta ocazie, vedeta din Romania le-a prezentat americanilor si invitatilor sositi din intreaga lume noile ei colectii de bijuterii cu Swarovski pe care le-a pus in evidenta printr-o sedinta foto speciala.
Giulia a realizat pictorialul la Vulcanii Noroiosi din judetul Buzau. Fotografiile spectaculoase le-a atras imediat atentia celor prezenti la eveniment care s-au aratat interesati atat de colectia ei, cat si de Romania ca destinatie turistica, fiind fascinati de ce au vazut in ipostazele expuse.
„Vulcanii Noroiosi din Romania reprezinta un fenomen foarte rar in Europa si pot atrage foarte multi turisti in Romania. Am simtit potentialul din reactiile celor care au vazut fotografiile cu noile mele colectii. Mi-au pus o multime de intrebari despre Romania, despre ce merita sa fie vizitat si m-au intrebat de ce nu facem mai mult pentru promovarea tarii noastre. Unii au fost atat de fascinati de terenul cu cratere din fotografii incat m-au intrebat, in gluma, daca nu cumva am fost pe luna pentru a face pictorialul”, declara Giulia Nahmany.

Giulia Nahmany, „Regina bijuteriilor din Romania”?

Vedeta din Romania si-a facut debutul ca femeie de afaceri in America prezentand noile colectii ce contin cercei, bratari si coliere fabuloase din pietre Swarovski de diverse culori. Reactiile pozitive nu s-au lasat prea mult asteptate, legandu-se colaborari cu lanturi prestigioase de distributie si cunoscand noi clienti fascinati de accesoriile sale, multi supranumind-o pe Giulia „Regina bijuteriilor din Romania”.
Dupa incheierea targului, Giulia Nahmany si-a rezervat cateva zile de relaxare in New York, metropola de care marturiseste ca este indragostita. Cu aceasta ocazie, a verificat si care sunt cele mai bune spatii pe care le poate inchiria pentru a-si deschide primul magazin de bijuterii de peste ocean.
Giulia Nahmany, colecţie impresionantă bijuterii! Uite cât sunt de frumoase!
„Ador New York-ul, Manhattan-ul in mod special. De fiecare data cand ajung acolo simt atmosfera de care eram fascinata atunci cand priveam serialul ‘Sex and the City’. Am urcat in Empire State Bulding, am mers intr-o scurta croaziera in jurul Statuii Libertatii, am vizitat muzeul Metropolitan. Data viitoare nu voi rata insa un musical pe Broadway. Fetitele mele au ramas la Bucuresti in grija bonelor si a sotului meu. Mi-a fost greu fara ele insa am vorbit la telefon de cel putin zece ori zi in acesta perioada. Bonele nu indrazneau sa ma deranjeze prea des, insa eu eram cea care nu se abtinea si punea mana pe telefon pentru a suna in Romania. Au fost 10 zile dificile, dar pe care le-am umplut cu multe momente frumoase”, declara vedeta.
Giulia si-a revazut cu aceasta ocazie, rudele din Long Island. „Ne-am revazut dupa o lunga perioada in care am comunicat doar prin internet. M-am simtit extraordinar la New York si abia astept sa deschid magazinul de bijuterii. Reactiile in piata au fost cum nu se poate mai favorabile”, spune Giulia.
Giulia Nahmany, colecţie impresionantă bijuterii! Uite cât sunt de frumoase!
Giulia Nahmany s-a lansat ca si designer de bijuterii in urma cu trei ani. Are la activ pana acum mai multe colectii de coliere, cercei si bratari cu pietre Swarovski adorate si purtate de vedete din Romania si de peste hotare. Loredana, Madalina Ghenea, Andreea Marin, Geanina Ilies sunt doar cateva dintre vedetele care au ales sa poarte superbele creatii semnate Giulia Nahmany la evenimente mondene sau in emisiuni de televiziune.
Vezi galeria foto aici!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter