Foto: cele mai frumoase rochii de la premiile BAFTA 2012

De Erika Chivu, pe

Ca de obicei, vedetele au strălucit în faţa camerelor în ţinute spectaculoase. Iată ce au purtat Michelle Williams, Penelope Cruz, Christina Ricci şi celelalte vedete prezente la BAFTA 2012.

Ţinute simple şi elegante

Michelle Williams a fost elegantă într-o rochie simplă H&M, o combinaţie de negru şi ivoire. Însă ce amai interesantă piesă a ţinutei a fost clutch-ul sub formaă de carte marca Olympia Le-Tan.
Tilda Swinton a fost ca de obicei superbă, în ciuda celor 51 de ani, într-o rochie albă Celine. O ţinută minimalistă, cu un singur accesoriu, un inel cu piatră mare.
Michelle Williams, Tilda Swinton la premiile BAFTA 2012

Rochii metalice

Jessica Chastain a purtat o rochie metalică Oscar de la Renta cu decolteu adânc şi talia marcată, accesorizată cu mărgele vintage. Tot pentru o ţinută vintage a optat şi Gillian Anderson, care a purtat o rochie în stilul anilor ’50 creată de Sybil Connolly.
Christina Ricci a strălucit sub lumina reflectoarelor într-o rochie aurie semnată Givenchy accesorizată cu diamante.
Jessica Chastain, Christina Ricci, Gillian Anderson la premiile BAFTA 2012

Rochii colorate

Viola Davis şi Penelope Cruz au preferat să iasă în evidenţă prin culoare, ambele purtând creaţii în nuanţe puternice. Viola Davis a optat pentru o rochie Valentino  specială, făcută din materiale reciclate, mai exact din sticle de suc tip PET.
Mai puţin interesată de ecologie, Penelope Cruz a apărut la premiile BAFTA într-o creaţie Armani Prive de un rubiniu închis ce i-a pus în valoare pielea arămie. De data aceasta, Penelope a renunţat la decolteu adânc în favoarea unui detaliu original.
Penelope Cruz, Viola Davis la premiile BAFTA 2012
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter