Cum să porţi pantalonii scurţi la birou vara aceasta

De Erika Chivu, pe

Chiar dacă pantalonii scurţi îţi amintesc mai degrabă de vacanţă, îi poţi purta foarte bine la birou cu condiţia să alegi topul potrivit. Iată câteva idei de la vedete.
Secretul este să porţi în partea de sus o piesă dacă nu office, atunci cel puţin foarte decentă, aşa încât să nu laşi foarte multă piele la vedere.

Pantaloni scurţi cu sacou

Un trend pe care vedetele îl adoră pur şi simplu. Combinaţia îţi dă un aer proaspăt, de vacanţă, însă e suficient de elegantă ca să se poată purta pe stradă şi chiar la birou. După exemplul vedetelor, orice sacou, oricât de elegant, se poate combina cu pantaloni scurţi.

Stella McCartney poartă pantaloni roşii până la jumătatea coapsei, un top alb cu broderie şi un sacou ultra-elegant negru. Pentru un aer şi mai relaxat, a ales o geantă poştaş şi platforme casual.

Ceva mai elegantă este Kate Moss, care a optat pentru o salopetă neagră cu o curea pe şolduri şi un sacou negru. Ca să nu pară prea serioasă, şi-a pus sandale gladiator cu talpă joasă.

Ţinuta Evei Longoria atrage instantaneu toate privirile, însă este prea sexy pentru birou. O poţi purta seara. Ziua, pune-ţi o cămaşă albă pe sub sacou şi schimbă pantofii cu unii casual, chiar dacă păstrezi tocurile înalte.

Cum să porţi pantalonii scurţi la birou vara aceasta

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter