Poze paparazzi: Kate Moss cu sânii la vedere

De Adina Radu, pe

Kate Moss a fost surprinsă pe picior greşit de paparazzi care asistau la o şedinţă foto.
 
Kate Moss a fost vedeta unei şedinţe foto zilele trecute, pe o plajă din St. Barts. Deşi arăta perfect, machiată şi coafată după ultimele tendinţe, vedeta a fost surprindă de paparazzi într-o ipostază mai puţin elegantă.
În timp ce se schimba, asistenţii ei au încercat să o ascundă de camere, însă nu le-a reuşit prea bine, astfel că fotografii au surprins câteva imagini intime. Astfel, toată planeta are ocazia să vadă sânii topmodelului. Kate nu a apărut deloc încântată, dacă e să ne luăm după expresie feţei sale, dar din păcate pentru ea nu a putut decât să se resemneze cu faptul că pozele vor apărea în reviste.
Kate Moss, de la fashionistă, la dezastru vestimentar. Vezi ce ţinute urâte poartă!
Oricum, nu este prima dată când îşi arată sânii, aşa că nu ar trebui să o deranjeze prea tare.
kate moss
Kate Moss are 38 de ani pe care nu îi arată atunci când este machiată şi aranjată. Ea a fost descoperită în 1988, la numai 14 ani, când şi-a început cariera în modelling. Odată cu faima au început şi controversele, Kate fiind criticată pentru silueta ei subţire şi pentru faptul că prmova anorexia. Nu ştim dacă a suferit sau nu de acastă boală, dar cu siguranţă a avut probleme cu drogurile şi alcoolul fiind adesea surprinsă în stare de ebrietate.
kate moss

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter