Poze: Moda românească la Berlin Fashion Week

De Unica.ro, pe

Showul designerilor Andra Clitan, Stephan Pelger şi Adelina Ivan, a închis prima seară a Berlin Fashion Week pe 15 ianuarie 2013. Vezi câteva din creaţiile lor!
 
Pentru a cincea oara consecutiv, designerii romani si-au prezentat colectiile in cadrul Berlin Fashion Week, saptamana modei cu care se deschide calendarul oficial al prezentarilor de moda internationale. In cortul Mercedes Benz Berlin Fashion Week instalat langa Poarta Brandenburg, simbolul absolut al Berlinului, si in fata unei sali pline in exclusivitate de profesionisti ai modei, peste 800 de invitati, presa de specialitate si buyeri, cei trei designeri au demonstrat, inca o data, ca adevarata moda romaneasca poate defila pe cele mai importante si exclusiviste podiumuri de moda ale lumii.

Andra Clitan, la prima ei particiare la Berlin Fashion Week, a prezentat  colectia  „Sola Scriptura” in care imbina detalii ale costumului traditional romanesc cu elemente surprinzator de moderne, intr-o interpretare inedita a riturilor de inmormantare.
Poze: Moda românească la Berlin Fashion Week
Foto: creaţii Andra Clitan

Aflata pentru a doua oara la Berlin Fashion Week,  Adelina Ivan propune „Trust Yourself”, o abordare minimalista a modei, intr-o paleta cromatica destul de restransa.

Designerul care a inchis prezentarea de grup „Romanian Designers”, Stephan Pelger, s-a inspirat pentru colectia lui din garderoba Ameliei Earhart, gandind tinute in care practicul se combina firesc cu elegantul.
Poze: Moda românească la Berlin Fashion Week
Foto: creaţii Adelina Ivan

Vineri, 18 ianuarie, este randul Irinei Schrotter sa isi prezinte propunerile pentru toamna-iarna 2013. Ea continua colaborarea, care a fost atat de apreciata, cu designerul clujean Lucian Broscatean aducand acum pe podiumul berlinez colectia pentru noul sezon, „Immersed Self”, inspirata din personajele Elisabeth Vogler şi Alma din filmul „Persona” al lui Ingmar Bergman.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter