Săptămâna Modei la Roma: Cele mai frumoase rochii de mireasă

De Erika Chivu, pe

Chiar dacă nu se poate compara cu evenimentul similar de la Paris, Săptămâna Modei de la Roma a adus pe catwalk creaţiile celor mai cunoscuţi designeri italieni.
Printre piesele propuse de ei pentru primavară-vară 2013 s-au numărat şi rochii de mireasă superbe, unele clasice, de prinţesă, altele moderne cu accente senzuale.
Atelier Persichino (dreapta sus) le propune mireselor un look de zeiţă, într-o rochie simplă, fluidă, cu drapaje discrete pe bust şi detalii atent lucrate pe curea şi decolteu. Mireasa a renunţat la voal în favoarea unei coroniţe din flori „asortată” perfect cu buchetul.
Săptămâna Modei la Paris: Cele mai frumoase rochii din colecţia Valentino
Casa de modă Molaro (stânga sus) mizează pe simplitate şi prezintă o rochie din saten de un alb imaculat cu decupaj interesant pe decolteu şi o talie înaltă care se aşază bine şi pe siluetele mai pline.
Pentru miresele care vor să fie prinţese în ziua nunţii, designerul Abed Mahfouz (stânga jos) a creat o rochie amplă, cu trenă, decolteu adânc şi un bust decorat cu aplicaţii floarale delicate. În schjimb, Lettieri propune pentru sezonul viitor o mireasă excentrică, foarte senzuală, într-o rochie-capă uşoară, cu transparenţe sexy.
Săptămâna modei la Paris: Prezentarea Chanel primăvară-vară 2013
Care din cele patru rochii de mireasă îţi place mai mult?
rochii de mireasa

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter