Poze: Cum s-au îmbrăcat vedetele din seriale pe covorul roşu

De Unica.ro, pe

Vedetele din seriale ca „Grey’s Anatomy” sau „Scandal” s-au reunit zilele trecute pe covorul roşu al unui eveniment monden. Uite ce rochii superbe au ales!
Un hotel din Beverly Hills a găzduit zilele trecute un eveniment monden organizat de postul TV ABC şi Disney. Vedetele din serialele americane s-au întrecut în rochii de cocktail, care mai de care mai stilate. Iată cine a fost acolo şi ce a purtat!
Actriţa Kerry Washington, cunoscută din serialul „Scandal”, dar şi din filmul „Django Unchained” a ales, ca întotdeauna o rochie cu imprimeu. Având o slăbiciune pentru imprimeuri, mai ales pentru cele florale, Kerry le poartă chiar şi când e vorba de rochii de seară. Da data aceasta a ales o combinaţie plăcută între dungi şi arabescuri. Colega ei de platou, Bellamy Young, a purtat o rochie cu imprimeu exotic de culoare verde.
Kerry Washington alege Ralph Lauren în „Scandal”
Şi vedetele din „Grey’s Anatomy” au fost foarte stilate. Senzuala Sara Ramirez a purtat o rochie mini mulată, poate nu cea mai fericită alegere pentru silueta ei, dar oricum foarte sexy. Ceva mai cuminte, Sarah Drew, a ales o rochie albastru închis cu volane asimetrice şi o coafură glam.
rochii vedete sara ramirez
Blonda Emily Vam Camp din „Revenge” a fost foarte frumoasă într-o rochie mulată, de culoare neutră, care i-a scos în evidenţă talia, braţele şi umerii. Foarte frumoasă a fost ţinuta lui Darby Stanchfield. Combinaţia de auriu şi negru s-a potrivit de minune cu părul ei roşcat şi pielea deschisă la culoare, iar fusta i-a accentuat frumos taşia subţire.
rochii vedete emily van camp

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter