Poze: DJ Wanda, model în haine bărbăteşti

Excentrica DJ Wanda îşi surprinde fanii cu o transformare spectaculoasă! Admiratoare înfocată a lui Daniel Craig şi a filmelor James Bond, DJ Wanda a acceptat provocarea Marsay de a îmbrăca haine bărbateşi cu prilejul unui şedinţe foto neconvenţionale.
Shootingul s-a desfăşurat la un hotel luxos din staţiunea Mamaia, la începutul lunii decembrie, iar de dragul artei DJ Wanda a pozat aproape goală la temperaturi ce au coborât sub 0 grade Celsius.

“Am făcut acest shooting înconjurată de 9 barbaţi, care mai de care cu idei bune. La -2 grade am filmat afară, fară să comentez. I-am lăsat să mă îmbrace ca pe o păpuşică şi mirarea a fost cu atât mai mare când am descoperit că, practice, fantezia cea mai mare este atunci când femeia iubită îmbracă haine masculine, dar emană şi sex-appeal.

Un ruj rosu, un sutien cu push-up şi un zâmbet îndrăzneţ este arma cu care fiecare femeie cucereşte un bărbat! Am acceptat provocarea celor de la Marsay şi pentru acestă şedinţă foto mi-am dorit să demonstrez că o femeie îmbrăcată în haine bărbăteşti poate fi extrem de sexy şi misterioasă. Nimic nu este mai senzual decât să-i porţi cămaşa iubitului, dimineaţa”, declară DJ Wanda.
dj wanda

Vedeta recunoaşte că în viaţa amoroasă a avut parte de numeroase dezamăgiri şi că poate sa fie cucerită doar de bărbaţii puternici. În plus, este de părere că barbaţii înşeală pentru că nu caută în partenera de lângă ei şi amanta perfectă.

“Îmi plac bărbaţii puternici şi nu mă refer aici nici la mărimea din pantaloni şi nici la pacheţele de muşchi! Zâmbetul, mâinile, felul în care vorbeşte un bărbat cu tine, asta transmite siguranţă şi emană sexualitate! Din experienta mea cred însă că bărbaţii nu sunt făcuţi să fie fideli. Cea mai mare greşeală este că aceştia caută ca partenera de lânga ei să fie nu doar cea mai frumoasă, dar şi amanta perfectă. Se poate, domnilor!”, concluzioneză DJ Wanda.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter