Poze: Beyonce, concert hot la Super Bowl

De Erika Chivu, pe

Beyonce a fost protagonista unui concert incediar în pauza de la Super Bowl, finala campionatului de fotbal american din SUA.
Vedeta a dansat şi a cântat live alături de trupa ei de dansatori, dar cel mai mult a atras atebţia look-ul luI Beyonce care a purtat, ca de obicei, un costum de scneă foarte sexy.
Artista a avut un body din piele accesorizat cu dantelă pe şolduri şi o pereche de cizme înalte. Mişcările ei sexy i-au lăsat cu gura căscată pe bărbaţii prezenţi. Încă nici celelalte dive de pe scenă nu s-au lăsat mai prejos. Fosta trupă a lui Beyonce, Destiny’s Child, s-a reunit cu ocazia acestui concert, aşa că Michelle Williams şi Kelly Rowland au urcat pe scenă împreună cu Beyonce.
CLICK AICI şi vezi mai multe poze în galeria foto!
beyonce
“Bootylicious”, “Halo” şi “Single Ladies” au fost printre hiturile care i-au încântat pe americani şi toată lumea a fist de acord că spectacolul oferit de Beyonce a fost mai bun decât cel al Madonnei de anul trecut.
De data aceasta, Beyonce a cântat live după ce a recunoscut că la ceremonia de învestire a lui barack Obama a făcut playback pe imnul Statelor Unite.
beyonce

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter