Poşetele retro, alegerea femeilor stilate

De Diana Sorescu, pe

Atunci când vor să fie feminine şi rafinate, vedetele de la Hollywood renunţă la clutchuri şi plicuri şi aleg poşete retro. Iată cum poţi să porţi o asemenea piesă vintage.

Poşete retro

 
Divele de la Hollywood sunt pasionate de modă aşa că nimic nu le scapă. Şi cum fenomenul vintage înfloreşte de ani buni, poşetuţele retro au devenit noua lor pasiune.
 
Le vânează la târgurile de profil dar şi la magazine ce vând exclusiv piese vechi şi foarte scumpe.
 
Nicole Richie poartă o rochie neagră, simplă, cu umeri bufanţi, pe care a combinat-o cu o gentuţă din catifea verde, încrustată cu pietre, cu stil de închidere foarte vechi. Coafura întregeşte perfect look-ul.
 
La fel de frumoasă este şi poşetuţa cu paiete aurii. Acest gen merge combinat cu piese de vestimentaţie uni, ca să iasă în evidenţă!
 
Atunci când porţi o rochie somptuoasă, de prinţesă, nu vrei să-i strici farmecul şi povestea! Renunţă la genţile şi clutch-urile moderne şi alege o poşetă micuţă, cât palma, decorată cu lanţ metalic. O să arăţi ca o lady!
 
Kourtney Kardashian e retro chic într-o ţinută interesantă: rochie cămaşă alb vanilat cu imprimeu şi fundă supradimensionată, colanţi negri, pumps animal print şi o poşetă sferică, din lemn, cu detalii aurii.
 
Ochelarii cat eye sunt şi ei din peisaj!
 
Îţi plac poşetuţele retro?
 
Poşetele retro, alegerea femeilor stilate
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter