Cum să porți ca o vedetă pantalonii cu talie înaltă

De Consuela Stratulat, pe

Pantalonii cu talie înaltă sunt perfecți când vrei să îți pui în evidență talia sau, dimpotrivă, să ascunzi anumite imperfecțiuni din această zonă. Pe lângă faptul că îți vor da un aer sofisticat, aceste piese vestimentare nu fac decât să îți avantajeze silueta, dacă îi porți cum trebuie.
Pantalonii cu talie înaltă au devenit populari în anii 80, iar de atunci, se numără printre preferințele fashionistelor. Vara asta, poți schimba pantalonii skinny cu acest model care îți va da un aer de divă retro.
Pantalonii cu talie înaltă nu arată doar bine, ci sunt potriviți oricărui tip de siluetă. În plus, dacă ești mică de înălțime, acest model te va face să arăți mai înaltă. Dacă îi accesorizezi, însă, cu piese nepotrivite, apariția ta se poate transforma într-un dezastru.
Întodeauna cumpără-ți măsura potrivită. Sunt anumite haine care arată bine și dacă vin un pic mai largi, dar această regulă nu se aplică pantalonilor cu talie înaltă. Dacă sunt prea mici, vor arăta vulgar, iar dacă sunt prea mari, va părea că porți pantalonii mamei tale.
Nu lăsa bluza pe deasupra pantalonilor. Doar așa, talia ta va fi pusă în valoare! Pentru un look chic, poartă-i cu un top crop.
Folosește un sutien care să îți scoată în evidență bustul. Sânii ridicați te vor ajuta să obții silueta clepsidră după care suspină toate femeile.
Poartă pantalonii cu talie înaltă cu tocuri! Oricât de drăguți sunt balerinii, îți vor da un aer modest, dacă îi vei purta cu acest model de pantaloni.
Adaugă o curea în talie, pentru a-ți contura talia! Poți alege o curea în nuanța pantalonilor, pentru un aspect omogen al ținutei. O curea mai închisă îți va subția talia, dar dacă nu ai nevoie de asta, alege o curea în culori deschise.
Este foarte important să alegi un model de pantaloni cu talie înaltă fără buzunare, dacă vrei să ai o siluetă clepsidră.
Vezi cum poartă vedetele pantalonii cu talie înaltă.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter