Imprimeul piton – senzaţia sezonului rece

De Diana Sorescu, pe

După animal print, iată că un alt imprimeu wild cucereşte atât podiumurile, cât şi moda străzii: snake print! Învaţă de la vedete cum să porţi senzaţia fashion a sezonului rece!

Snake print

La fel ca imprimeul leopard sau zebră, printul piton poate fi extrem de stilat sau extrem de kitschos, depinde cum îl asortezi.

Ia exemplu de la Kate Moss şi poartă o rochie snake print combinată cu un sacou alb cremos, pantofi negri cu vârf ascuţit şi geantă asortată. Nu ai cum să dai greş, iar look-ul elegant şi rafinat o să te recomande drept o fashionistă adevărată.

Ciara îţi propune o ţinută super sexy, compusă dintr-un top alb simplu, jeanşi scurţi şi cizme peste genunchi din piele de piton, decupate şi cu şiret. Lanţul masiv se potriveşte perfect, iar pentru zile mai răcoroase un blazer piersiciu este binevenit.

Pentru un look casual, relaxat, potrivit pentru plimbări lungi prin parc sau shopping, inspiră-te de la Whitney Port. Diva poartă o pereche de pantaloni harem trei sferturi, cu print de şarpe, mocasini camel, cardigan gri şi un top galben muştar.

Katherine Heigl a adoptat o ţinută sobră, simplă, pe care a accesorizat-o inspirat cu 2 eşarfe şi o geantă din piele de piton. Un look perfect pentru toamnă, uşor de reprodus cu piese din magazinele de la noi.

Dacă eşti mai îndrăzneaţă şi îţi plac provocările, poţi să mergi pe varianta snake print colorat, cu salopete galben muştar, rochiţe ocru sau albastru cobalt ori colanţi roz închis!

Îţi place acest trend? Vei purta snake print?

Imprimeul piton - senzaţia sezonului rece

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter