Ghid de stil: cum porţi cardiganul în sezonul rece

De Diana Sorescu, pe

Cardiganul este elementul vestimentar preferat de multe femei când sezonul rece îşi intră în drepturi. Iată 8 variante chic de purtare, inspirate chiar de la vedetele tale favorite!

Cardigan

 
Kourtney Kardashian e retro chic într-un ansamblu simplu de reprodus: blugi evazaţi, top de mătase, botine camel, cardigan roz prăfuit, geantă animal print şi ochelari de soare supradimensionaţi.
 
Christina Applegate poartă un model asemănător de cardigan, în aceeaşi nuanţă adorabilă, doar că actriţa i-a adus o reinterpretare vestimentară. Christina a combinat o rochie midi albă, mininalistă cu pantofi nude, iar cardiganul a fost răsfăţat cu o centură din piele maro, ton sur ton cu geanta. Cât e de elegantă!
 
Ţinuta Vanessei Hudgens e perfectă pentru zilele de toamnă. Doar jeanşi skinny, cizme cu carâmb înalt, top negru din mătase, ochelari de soare cateye, un colier vintage şi un superb cardigan tricotat, de un alb vanilat.
 
Nicky Hilton adoră cardiganurile, iar de data aceasta a mixat unul gri şobolan, tricotat, cu o pereche de colanţi negri şi balerini. Pentru că la noi e mai frig, poţi înlocui balerinii cu o pereche de botine.
 
Ghid de stil: cum porţi cardiganul în sezonul rece
 
Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter