Pantalonii albi, must have vara aceasta. Iată cum să-i porţi!

De Diana Sorescu, pe

Pantalonii albi conferă o eleganţă aparte şi respiră un aer de vacanţă, de soare, de bunădispoziţie! Iată ce modele sunt pe val şi cum le poţi asorta!

Pantaloni albi

Vara aceasta, bifează următoarele perechi de pantaloni albi: scurţi, skinny, capri şi evazaţi!

Cei ţigaretă pot fi din bumbac, dar la fel de bine pot fi şi din denim subţire. Poartă-i cu tricouri şi maiouri colorate, uni, iar în picioare sandale neon, complementare cu topul.

Cu o pereche de pantaloni scurţi, cu manşetă, ca cei purtaţi de Eva Longoria, poţi să îţi construieşti un look marinăresc de excepţie. O bluză lărguţă şi vaporoasă în dungi bleumarin, cu umerii goi şi balerini roşii, asta dacă nu vrei să mergi pe varianta Evei, adică pumps nude.

Melanie Griffith a abordat o ţinută fresh, modernă, compusă dintr-o pereche de pantaloni capri, cămaşă neagră cu dungi verticale albe şi o pereche de tenişi albi imaculat.

Chiar dacă pantalonii evazaţi purtaţi de Eva Mendes sunt în vogă, noi am fi ales să îi mixăm cu un top colorat, mulat, nu cu cămăşuţa stilizată piersiciu cu alb.
Totuşi, look-ul este unul de vară, mimimalist, perfect pentru zilele călduroase.

Vara aceasta, cumpără-ţi neapărat o pereche de pantaloni albi, potriviţi siluetei şi stilului tău. Nu doar că vei fi în tendinţe, dar şi bronzul tău va fi pus în valoare!

Pantalonii albi, must have vara aceasta. Iată cum să-i porţi!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter