Cum să porţi cu stil un palton. Învaţă de la ducesa Kate!

De Erika Chivu, pe

Dacă nu ţi-ai ales încă paltonul pentru iarna asta, inspiră-te din stilul ducesei Kate Middleton. Are gusturi impecabile şi este foarte elegantă de fiecare dată când poartă palton. Iată pozele!
Ducesa Kate are nişte gusturi impecabile în materie de vestimentaţie şi la fiecare apariţie publică este de o eleganţă desăvârştită, chiar dacă afară este frig sau plouă. Mereu alege cele mai frumoase şi mai elegante paltoane, aşa că este o bună sursă de inspiraţie dacă vrei să-ţi cumperi şi tu unul.
Cum să porţi cu stil un palton. Învaţă de la ducesa Kate!
Kate a purtat de câteva ori şi paltoane negre, bleumarin sau în alte culori închise, dar de obicei alege culori puternice sau pastelate. Evident, îşi permite să aibă mai multe şi nu va suferi de frig dacă paltonul alb s-a murdărit. Dar poţi să optezi şi tu pentru culori îndrăzneţe, chiar dacă iarna asta îţi permiţi un singur palton. Un roşu puternic, un verde smarald sau un bleumarin sunt culori destul de practice, dar şi frumoase. O altă idee la fel de bună este un burgundy, culoare la modă toamna asta.
Cum să porţi cu stil un palton. Învaţă de la ducesa Kate!
Dacă totuşi preferi un palton pastel, optează pentru un verde deschis, cum a purtat Kate în timpul sarcinii sau chiar pentru un roz sau alb unturiu.
În ce priveşte croiala, ducesa Kate adoră paltoanele feminine, cambrate pe talie sau strânse bine în talie cu un cordon. Dacă partea de jos este mai amplă, cu atât mai bine. Evident, pentru a purta astfel de paltoane, ai nevoie de o siluetă subţire ca a lui Kate. Altfel, poate ţi-ar veni mai bine paltoanele stil baby doll, care sunt la fel de feminine dar se potrivesc la orice siluetă.
Care din paltoanele purtate de ducesa Kate este preferatul tău?

Vezi mai multe poze în galeria foto de mai jos!
Cum să porţi cu stil un palton. Învaţă de la ducesa Kate!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter