Cum porţi fuchsia, culoarea star a verii

De Diana Sorescu, pe

Alături de albastru cobalt, verde smarald şi galben solar, fuchsia formează „echipa” culorilor vedetă ale verii. Să învăţăm împreună cum să o asortăm, inspirându-ne de la dive.

Fuchsia

O rochie fuchsia o să facă întotdeauna furori, oriunde ai merge! Pentru că nuanţa este electrizantă, alege un model minimalist, pe care combină-l cu pantofi în altă culoare tare. Iată cât de bine arată o rochie fuchia combinată cu pumps orange! Leona Lewis a fost avangardistă, şi încă din primăvară a promovat conceptul color blocking. Asortează şi tu o fustă conică, cu talie înaltă, la un top verde lime. Posibilităţile sunt nenumărate, aşa că lasă-ţi imaginaţia să creeze cele mai trendy outfituri pornind de la această culoare.

Olivia Palermo îşi adoră clutch-ul cu petale roz vibrant, şi îl asortează atât la rochii maxi, în nuanţe sobre, cât şi la ţinute colorate, atunci când îşi gândeşte outfituri îndrăzneţe.

Sandalele cu platformă fuchsia, semnate Giambattista Valli, sunt pur şi simplu fabuloase. Fashionista Ashley Olsen le-a combinat cu o rochie mini bufantă, dintr-un material creponat. Arată minunat!

Cum porţi fuchsia, culoarea star a verii

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter