Ce să porți și ce să eviți dacă ai brațe groase

De Consuela Stratulat, pe

Brațele groase sunt o problemă pentru multe femei, iar deseori, exercițiile fizice nu te ajută să obții forma pe care o dorești. Nu trebuie să te ascunzi în bluze cu mâneci lungi și largi. Tot ce trebuie să faci este să ții cont de câteva trucuri vestimentare care să te ajute să ascunzi acest defect.
Dacă ai brațe groase, ar trebui să eviți mânecile care se termină undeva între umăr și cot, pentru că nu vor arăta deloc bine. În plus, această lungime atrage atenția asupra brațelor tale, pentru că se opresc chiar în zona cea mai neplăcută.

Lungimea potrivită pentru brațe groase

Alege cămăși sau rochii cu mâneci trei sferturi sau lungi. Dacă ești curajoasă, poți chiar să optezi pentru modele fără mâneci, pentru că acest model este potrivit pentru majoritatea femeilor.
Culorile închise sunt, de asemenea, o alegere bună, dacă ai brațe groase. Negrul sau navy-blue nu reflectă foarte multă lumină, iar umflăturile sau cutele rămân ascunse. Evită, în schimb, materialele lucioase sau strălucitoare, chiar dacă sunt negre, pentru că nu vor face decât să accentueze defectele.
Toamna, îți poți ascunde brațele, purtând cardiganuri, jachete sau cămăși cu mânecile suflecate până la cot.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter