Ce să porți și ce să eviți în această toamnă

De Consuela Stratulat, pe

Tendințele se schimbă de la un sezon la altul, dar înaint să cumperi tot ce se poartă, trebuie să știi câteva trucuri vestimentare care te vor ajuta să arăți bine. Află ce să porți și ce să eviți în această toamnă.
Botinele sunt la modă în fiecare toamnă, însă trebuie să știi ce model să alegi. Renunță la cele cu șiret, cu detalii croșetate sau cu căptușeală înflorată și alege un model simplu, cu fermoar într-o parte sau cu elastic. Merg la orice, de la jeans la fuste.
Ce să porți și ce să eviți în această toamnă

Bluzele tricotate

Când vine vorba de haine groase, este important să alegi modele simple, fără alte detalii greoaie. Evită puloverele pe gât sau cu mâneci largi și alege unul simpli, la baza gâtului. Alege ce lungime vrei în talie și la mâneci, dar ai grijă să nu aibă aplicații pe umeri.
Ce să porți și ce să eviți în această toamnă

Rochia de dantelă

Dantela arată foarte sexy și îți dă un aer prețios. Evită, însă, să arăți ca o adolescentă, renunțând la modelele cu o linie a decolteului conservatoare și cu funde sau alte detalii copilărești. Nu trebuie să alegi o rochie care să arate mai multă piele, ci una care să îți scoată în evidență silueta.
Ce să porți și ce să eviți în această toamnă

Costumul

Costumele se poartă, însă cele mai respectă modele masculine nu au ce să caute în garderoba ta. Pantalonii prea largi și jachetele prea lungi sunt pur și simplu o idee proastă. Optează, în schimb, pentru un costum cu pantaloni până la gleznă și o jachetă care urmărește linia corpului.
Ce să porți și ce să eviți în această toamnă

Fusta plisată

O fustă plisată prea scurtă poate părea prea de fetiță. Modelele până sub genunchi sunt mult mai sexy și mai potrivite pentru o femeie.
Ce să porți și ce să eviți în această toamnă

Vesta masculină

Vesta masculină este una dintre tendințele acestei toamne, însă cele clasice, cu un material mătăsos în spate și mulți nasturi nu sunt pentru tine. Alege, în schimb, un model care acoperă cea mai lată parte a șoldurilor tale.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter