Poartă ie! Şi vedetele de la Hollywood o fac

De Geo Berciu, pe Ultimul update Luni, 06 aprilie 2015, 17:56
Fiecare femeie îşi doreşte să fie atrăgătoare, şic şi să se facă remarcată, iar tradiţionala ie poate îndeplini toate aceste cerinţe. Vedetele de la Hollywood s-au lăsat şi ele seduse de frumuseţea cămăşii brodate româneşti pe care o poartă zi de zi.

Ia românească a cucerit vedetele şi a devenit un „must have” la Hollywood, epntru că este versatilă şi poate fi purtată în combinaţii îndrăzneţe şi moderne. Glam-ul paote însemna nu numai rochii de seară din dantelă sau ţinute extravagante, ci şi o ie românească, combinată cu o pereche de jeanşi şi încălţări comode.

Molly Sims, Selma Blair, Sharon Stone, Katie Holmes, Taylor Swift şi multe alte celebrităţi au fost cucerite de farmecul bluzei româneşti, pe care o paortă cu degajare şi eleganţă, conştiente fiind că un astfel de outfit întoarce capetele pe stradă. Croiala şi modelele variate ale minunatei „la blouse roumaine”, făcută celebră, pe plan internaţional, de Henri Matisse în anul 1940, în pictura cu acelaşi nume, sunt versatile şi pot fi purtate de indiferent dacă mergi la cumpărături, ieşi la plimbare cu copii ori eşti prezentă la un eveniment de gală.

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter