Ce se poartă în această toamnă

De Consuela Stratulat, pe

Toamna se apropie, așa că poți începe să îți înnoiești garderoba. Îți venim în ajutor și îți spunem ce culori vor fi pe val în acest sezon, dar și ce piese vestimentare nu trebuie să îți lipsească.
Toamna aceasta încearcă să ieși din rutină, pentru că se poartă culori diferite de ce știai până acum. Designerii recomandă să îți folosești imaginația, atunci când combini nuanțele, pentru că ingeniozitatea este la modă în acest sezon.

Culorile toamnei

Roșul aprins este una dintre culorile acestei toamne, alături de mov pal și culoarea anului, „Radiant Orchid”. Le poți combina cu nuanțe de verde, albastru și argintiu.
Ce se poartă în această toamnă
Cognac și galben se numără, de asemenea, printre culorile acestui sezon și le vei găsi mai ales în imprimeuri.
Auriul nu este doar o culoare specifică sărbătorilor, iar toamna aceasta este momentul porivit să o porți. Te poți limita la accesorii sau, dacă ești mai îndrăzneață, poți alege și haine în această nuanță.
Culorile neon au, în continuare, locul lor și în această toamnă, alături de pasteluri. Da, încă sunt pe val și pastelurile, așa că în loc să pui în spate hainele de vară, le poți combina cu pulovere, jachete sau botine.

Piese must-have în această toamnă

Rochiile scurte, inspirate din anii ’60, sunt must-have-ul acestei toamne. Poartă-le cu jachete din piele, pentru un aer cool, sau cu cizme până la genunchi și fără ciorapi.
Ce se poartă în această toamnă
Imprimeurile cu animale sau cu păsări, dar și animal-print-urile rămân în tendințe și în acest sezon, iar dacă ești cu adevărat curajoasă, poți încerca o costumație din piele din cap până în picioare. Este una dintre tendințele acestei toamne.
Foto Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter